Monday, May 14, 2012

Το DEMO του adventure game μας!


  Μέτα από πολύ κόπο, εγώ, ο   Β.Χωνιανάκης και ο Π.Τίγκας σας παρουσιάζουμε το demo του adventure game πάνω στο οποίο, εδώ και καιρό δουλεύουμε. Το game θα ονομάζεται Escape from the Mansion και θα είναι ένα κλασικό point and click adventure μικρής διαρκείας, αρκετά ατμοσφαιρικό. Για περισσότερα ανατρέξτε σε παλιότερο post
  Κατεβάστε ελεύθερα το demo του παιχνιδιού, δείξτε το και στους φίλους σας και γράψτε την γνώμη σας στα σχόλια! Παρακαλώ μην μας λυπηθείτε! Κάντε μας σκληρή κριτική! Επίσης οποιοδήποτε bug, κακοτεχνία, παράληψη διαπιστώστε ενημερώστε μας. Ευχαριστούμε!

Escape from the Mansion 
Demo

6 comments:

xisale said...

Μ'αρέσει πάρα πολύ! Αλλά μεχρι που φτανει το ντεμο? Εριξα τον τοιχο και πηρα το κλειδί και το κομμάτι του ξύλου. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω???

Iakovos Vais said...

:)))))))

με το ξύλο φτάνεις το βιβλίο που είναι πάνω στην βιβλιοθήκη δεξιά και μετά το διαβάζεις... δι εντ

Manny Calavera said...

ειμαι πολυ φαν των PnC
το κατεβαζω και θα σου πω γνωμη οταν το παιξω

Anonymous said...

Βάλ' το στα Ελληνικά να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς θέλει.Και κάτι ακόμα.Όταν έχω πιάσει ένα αντικείμενο με δεξί κλικ να το αφήνει ξανά στο κάτω μέρος της οθόνης.

Manny Calavera said...

πολυ ομορφο αισθητικα και πολυ καλο στο gameplay
α) μην το παρακανετε με τα hints (δεν ξερω τι γινεται παρακατω, παντως το Hint Που δινετε για τον τοιχο, πριν μπεις στη βιβλιοθηκη πχ δεν χρειαζεται)
b) θα ηταν καλυτερο αν ειχε και φωνη, δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.

Iakovos Vais said...

ευχαριστούμε για το ενδιαφέρων!οι προτάσεις και τα σχόλια σας μας βοήθησαν πολύ! πιστεύω μέσα στο καλοκαιράκι να έχουμε και το φουλ γκειμ... :)