Sunday, February 19, 2017

Κόμικ "Το Πηγάδι" #1



  Το μακρινό 2009 είχα φτιάξει αυτό το κόμικ. Ήταν μία απόπειρα να κάνω κάτι με σχεδόν αποκλειστικά παραδοσιακά μέσα.  Έβγαλα τα μολύβια τα μελάνια και τα πινέλα μου λοιπόν και μετά από κάμποσους μήνες βγήκε "Το Πηγάδι". Ήταν ένα δεκαπεντασέλιδο επεισόδιο  από το "σύμπαν" που είχαμε δημιουργήσει πολύ παλιότερα, με τον πολυ καλό φίλο Λάζαρο Καλογήρου, "Ιστορίες από την χώρα των βάλτων". Ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς μπορείτε να το βρείτε στο τελευταίο Τζούτζου(Μετατοετσι) που τώρα που το ανέφερα, έχουν περισσέψει κάμποσα τευχάκια από δαύτο για όποιον ενδιαφέρετε.


  Το παρόν κόμικ το είχα αυτοεκδόσει τότε σε 10 ψηφιακές εκτυπώσεις. Αριθμημένες και υπογεγραμμένες και τα περισσότερα τευχάκια είχαν μοιραστεί σε φίλους. Είχα αφήσει και ένα στην Λέσχη Φίλων Κόμιξ όπου και του κάνανε μια παρουσίαση στο forum τους (Θένκς).

  Έπεσα που λέτε, πάνω του εχθές που σκάλιζα το αρχείο μου και θυμήθηκα  ότι δεν το είχα δημοσιεύσει online. Έτσι με αφορμή και την επικείμενη επανεκκίνηση του webcomic "Οι Ψαράδες", είχα την ιδέα να κάνω μια μίνι σειρά στο blog, . Κάθε Κυριακή λοιπόν,θα ποστάρω και μια σελίδα από το κόμικ εδώ. 

Καλή ανάγνωση! 


                                                             Επόμενο

2 comments:

roungerisart.blogspot.com said...

Ναι!!!!!!!!

Γήινο όνομα: Λάζαρος said...

Αυτά είναι! Καιρός να πηγαδιαστούμε! Είθε να καταφέρουμε κάποτε να υλοποιήσουμε, να κομιξοποιήσουμε και τα υπόλοιπα σενάρια που έχουμε στο συρτάρι-μαύρη τρύπα!